A fasírtalap hozzávalóit gyúrjuk össze, majd ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal.
Vegyünk a tenyerünkbe egy kisebb adag húst és rakjunk a közepébe egy sajtkockát. Gyúrjuk gombóccá, majd rakjuk muffinformába, amit előtte kicsit kiolajoztunk. Előmelegített 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt süssük meg a fasírtjainkat.
Amíg sülnek a fasírtjaink, készítsük el a burgonyapürét. A megtisztított, kockákra vágott burgonyát sós vízben főzzük puhára.
A megfőtt burgonyát burgonyanyomón törjük át, majd a vajat és tejet hozzáadva keverjük ki a pürét. Ízesítsük szerecsendióval és sóval.
A bacon szeleteket és a paradicsom karikákat pirítsuk meg egy serpenyőben.
A megsült fasírtunk tetejére rakjunk bacont, majd egy sült paradicsomkarikát.
A burgonyapürét rakjuk csillagcsöves habzsákba, majd a paradicsom tetejére nyomjunk vele szép formát.