Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Pulyka tallér

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kétféle pulykahúst daráljuk le, majd keverjük össze a fűszerekkel. Tegyük hűtőbe 2 órára, hogy az ízek összeérjenek. A töltelék hozzávalóit keverjük össze (a pulykamell sonkát kivéve). A gyúródeszkára rakjunk egy nagyobb darab sütőpapírt, majd rakjuk rá húst. A hús tetejére rakjunk egy nagyobb darab sütőpapírt, majd a két papír között nyújtsuk ki a húst […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.01.11.

Hozzávalók

Töltelékhez

Panírozáshoz

Elkészítése

A kétféle pulykahúst daráljuk le, majd keverjük össze a fűszerekkel. Tegyük hűtőbe 2 órára, hogy az ízek összeérjenek.

A töltelék hozzávalóit keverjük össze (a pulykamell sonkát kivéve).

A gyúródeszkára rakjunk egy nagyobb darab sütőpapírt, majd rakjuk rá húst. A hús tetejére rakjunk egy nagyobb darab sütőpapírt, majd a két papír között nyújtsuk ki a húst 1 cm vastagra. A húsból egy nagyobb pogácsaszaggatóval vágjunk ki köröket.

A kivágott pulyka tallérra rakjunk egy szelet pulykamell sonkát. A sonka tetejére rakjunk egy adag tölteléket. A tölteléket fedjük be egy szelet hússal, majd jól nyomkodjuk össze a széleit.

Vegyük a húspogácsát a két tenyerünk közé és óvatosan nyomkodjuk le a húst.

A húspogácsát hagyományos módon panírozzuk lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába, majd bő, forró olajban süssük meg a pulykatallérokat.

Ízlés szerint tálaljuk bármilyen körettel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is