Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát felaprítjuk, majd a felforrósított olajban 5 perc alatt puhára sütjük. Felaprítjuk a fokhagymát és a hagymával elkeverjük. 1 perc után hozzáadjuk a zabpelyhet és 2 percig keverjük. Lehúzzuk a tűzhelyről és hűlni hagyjuk. A húst egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást és a kihűlt hagymás zabpelyhet, majd belereszejük a répát is. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.01.25.

Hozzávalók

Tálaláshoz

Elkészítése

A hagymát felaprítjuk, majd a felforrósított olajban 5 perc alatt puhára sütjük. Felaprítjuk a fokhagymát és a hagymával elkeverjük. 1 perc után hozzáadjuk a zabpelyhet és 2 percig keverjük. Lehúzzuk a tűzhelyről és hűlni hagyjuk.

A húst egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást és a kihűlt hagymás zabpelyhet, majd belereszejük a répát is.

A barackot felaprítjuk és a húshoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kézzel alaposan összegyúrjuk. A masszából 8-10 gombócot formázunk, majd húspogácsa készítőbe tesszük és ellapítom.

Sütés: kiolajozott grill serpenyőben átsütjük mindkét oldalán vagy megkenjük kevés olajjal a húspogácsákat és betesszük 10-15 percre egy 200 fokra előmelegített sütőbe vagy kisütjük kerti grillsütőn.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Egészséges ételek Évszak: Egész évben Ételallergia: Diétás receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is