Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Pulykasült, fokhagymaszószban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg pulyka felső combfilé durva tengeri só 1 fej hagyma 10 gerezd fokhagyma 1 ek mustár, 1 tk házi ételízesítő kevés frissen őrölt bors 1 kanál olaj 1 dl leves alaplé Elkészítése: A pulykacombot durva sóval bedörzsöljük, majd 1 kanál olajat öntve alá, lefóliázva, tepsiben megsütjük. Amíg sül, elkészítjük a fokhagymamártást. Serpenyőben, kevés […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gasztropajti
Beküldte: 2015.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg pulyka felső combfilé
  • durva tengeri só
  • 1 fej hagyma
  • 10 gerezd fokhagyma
  • 1 ek mustár,
  • 1 tk házi ételízesítő
  • kevés frissen őrölt bors
  • 1 kanál olaj
  • 1 dl leves alaplé


Elkészítése:

A pulykacombot durva sóval bedörzsöljük, majd 1 kanál olajat öntve alá, lefóliázva, tepsiben megsütjük.

Amíg sül, elkészítjük a fokhagymamártást. Serpenyőben, kevés olajon megdinszteljük a reszelt hagymát és a szétnyomott fokhagymát. Kevés ételízesítőt adunk hozzá, borsozzuk, majd felöntjük 1 dl leves alaplével. Ízesítjük egy kevés mustárral, meg összeforraljuk.

A megsült pulykacombot pihentetjük egy kicsit fólia alatt, majd ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Beleforgatjuk a szószba és fedő alatt addig pároljuk, amíg a szósz be nem sűrűsödik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is