Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplit megpucolom, felkockázom, a csirkemellet szintén, majd megsózom és összekeverem vegetával. Hozzáadom a mirelit borsót és az olajat, és alaposan összekeverem az egészet. A keveréket tepsibe teszem, és öntök alá 2 dl vizet. A paprikát és a paradicsomot karikára szelem, és szépen a tetejére helyezem. A majonézt és a piros aranyat egyenletesen rányomkodom, mindenhova […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplit megpucolom, felkockázom, a csirkemellet szintén, majd megsózom és összekeverem vegetával. Hozzáadom a mirelit borsót és az olajat, és alaposan összekeverem az egészet. A keveréket tepsibe teszem, és öntök alá 2 dl vizet. A paprikát és a paradicsomot karikára szelem, és szépen a tetejére helyezem.

A majonézt és a piros aranyat egyenletesen rányomkodom, mindenhova egy keveset, hogy mindenhol legyen belőle. A tetejére csirkefűszerrel megfűszerezett combokat és szárnyakat helyezek. Az egészet alufóliával betakarom, és 175-180 fokon sütöm a sütőben.

Mielőtt majdnem kész, a tejfölt a tetejére kenem, és fólia nélkül visszateszem a sütőbe. 10 perc után kész!

Savanyúságnak mi uborkát szoktunk enni hozzá, de szerintem bármi jó, ami nem tejfölös.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is