A krumplit megpucolom, felkockázom, a csirkemellet szintén, majd megsózom és összekeverem vegetával. Hozzáadom a mirelit borsót és az olajat, és alaposan összekeverem az egészet. A keveréket tepsibe teszem, és öntök alá 2 dl vizet. A paprikát és a paradicsomot karikára szelem, és szépen a tetejére helyezem.
A majonézt és a piros aranyat egyenletesen rányomkodom, mindenhova egy keveset, hogy mindenhol legyen belőle. A tetejére csirkefűszerrel megfűszerezett combokat és szárnyakat helyezek. Az egészet alufóliával betakarom, és 175-180 fokon sütöm a sütőben.
Mielőtt majdnem kész, a tejfölt a tetejére kenem, és fólia nélkül visszateszem a sütőbe. 10 perc után kész!
Savanyúságnak mi uborkát szoktunk enni hozzá, de szerintem bármi jó, ami nem tejfölös.