Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. Sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a gulyáskrémet. Ha a máj megsült, hozzáadjuk a 2 dl tejfölt és összeforraljuk. Összekeverjük a kifőtt tésztával, majd kivajazott jénaiba öntjük. A sajtszószt összekeverjük 3 dl tejjel, és a tetejére öntjük. Ha van otthon sajt, akkor szórhatunk a tetejére, de nem fontos. Előmelegített […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. Sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a gulyáskrémet. Ha a máj megsült, hozzáadjuk a 2 dl tejfölt és összeforraljuk.

Összekeverjük a kifőtt tésztával, majd kivajazott jénaiba öntjük. A sajtszószt összekeverjük 3 dl tejjel, és a tetejére öntjük. Ha van otthon sajt, akkor szórhatunk a tetejére, de nem fontos.

Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje aranybarnára pirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is