Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A páccal kezdünk: a tejben vagy íróban keverjük el a fűszereket, mindegyikből csak 1 teáskanálnyit. A maradék a lisztbe kerül majd. A húst tegyük a pácba, fedjük le, majd tegyük hűtőbe 10-12 órára. A lisztben keverjük el a fűszerek másik felét, majd forgassuk bele a lecsepegtetett húst. A bundázott húst bő, sistergő olajban süssük aranybarnára.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KisKrisztike
Beküldte: 2020.12.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A páccal kezdünk: a tejben vagy íróban keverjük el a fűszereket, mindegyikből csak 1 teáskanálnyit. A maradék a lisztbe kerül majd. A húst tegyük a pácba, fedjük le, majd tegyük hűtőbe 10-12 órára.

A lisztben keverjük el a fűszerek másik felét, majd forgassuk bele a lecsepegtetett húst.

A bundázott húst bő, sistergő olajban süssük aranybarnára.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
KisKrisztike
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is