Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemájat megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A tojásokat egy tálban felverjük, és hozzáadjuk a sót. A májat először lisztbe, majd a sózott tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és a bepanírozott csirkemájakat közepesen forró olajban aranyszínűre sütjük. A sütés során figyelünk, hogy a máj ne száradjon ki. A kész rántott csirkemájat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.04.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemájat megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A tojásokat egy tálban felverjük, és hozzáadjuk a sót. A májat először lisztbe, majd a sózott tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.

Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és a bepanírozott csirkemájakat közepesen forró olajban aranyszínűre sütjük. A sütés során figyelünk, hogy a máj ne száradjon ki. A kész rántott csirkemájat papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat leitassuk.

Rizzsel vagy más körettel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is