Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Rántott csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál kettévágjuk, majd 2-3 helyen a csontig bevágjuk a húst. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk, és a fokhagymát elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük, majd ráöntjük a fokhagymás tejet. Hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra hagyjuk állni. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.11.04.

Hozzávalók 4 személyre

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál kettévágjuk, majd 2-3 helyen a csontig bevágjuk a húst. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk, és a fokhagymát elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük, majd ráöntjük a fokhagymás tejet. Hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha egy napra hagyjuk állni.

Amikor készen állunk a sütésre, a combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, és papírtörlővel letöröljük. Ezután a combokat kukoricalisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsa és kukoricapehely keverékébe panírozzuk. Bő olajban, közepes lángon szép aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is