Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Rántott csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított csirkecombok bőrét lehúzzuk, és késsel megszurkáljuk, hogy jól átsüljenek. Ezután egyenként besózzuk, majd kicsit állni hagyjuk. A combokat lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk, végül forró olajban aranybarnára sütjük őket. Jó étvágyat kívánunk!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2012.12.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A megtisztított csirkecombok bőrét lehúzzuk, és késsel megszurkáljuk, hogy jól átsüljenek. Ezután egyenként besózzuk, majd kicsit állni hagyjuk. A combokat lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk, végül forró olajban aranybarnára sütjük őket.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is