Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg csirkemell só bors 3 tojás, liszt és zsemlemorzsa a panírozáshoz 2 kg burgonya víz 10 dkg teavaj kb 2 dl tej olaj a sütéshez Elkészítése: A csirkemellet felszeleteljük, picit kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk, majd pár percig hagyjuk állni. Ezután a szeleteket bepanírozzuk: először megforgatjuk lisztben, majd a sóval felvert tojásban és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2017.10.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • bors
  • 3 tojás, liszt és zsemlemorzsa a panírozáshoz
  • 2 kg burgonya
  • víz
  • 10 dkg teavaj
  • kb 2 dl tej
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A csirkemellet felszeleteljük, picit kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk, majd pár percig hagyjuk állni.

Ezután a szeleteket bepanírozzuk: először megforgatjuk lisztben, majd a sóval felvert tojásban és a zsemlemorzsában.

A panírozott húst forró olajban kisütjük.

A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat,a felmelegített tejet és habosra keverjük.

A rántott húst a pürével tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is