Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Rántott csirkeszárny salátával, sült burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csirkeszárny 1 konzerv kukorica 2 fej lilahagyma 1 kisebb fej saláta 2 szál sárgarépa 1 natúr joghurt 1 cs zöldfűszerkeverék 1 kg sütnivaló burgonya étolaj zsemlemorzsa 2 tojás liszt ízés szerint só Elkészítése: A csirkeszárnyat megmosom, besózom és állni hagyom. A burgonyát megpucolom, gerezdekre vágom. A salátát darabokra tépkedem, a sárgarépát zöldségreszelőn […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2015.01.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 1 konzerv kukorica
  • 2 fej lilahagyma
  • 1 kisebb fej saláta
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 natúr joghurt
  • 1 cs zöldfűszerkeverék
  • 1 kg sütnivaló burgonya
  • étolaj
  • zsemlemorzsa
  • 2 tojás
  • liszt
  • ízés szerint só


Elkészítése:

A csirkeszárnyat megmosom, besózom és állni hagyom.

A burgonyát megpucolom, gerezdekre vágom. A salátát darabokra tépkedem, a sárgarépát zöldségreszelőn vékony csíkokra reszelem, a lilahagymát apróra vágom, majd összekeverem a zöldségeket a konzerv kukoricával és a joghurtot a zöldfűszerkeverékkel.

A csirkeszárnyakat megforgatom a lisztben, tojásban, zsemlemorzsában és forró olajban kisütöm. A burgonyát is közben serpenyőben megsütöm, majd,ha kész tálalom. A salátát meglocsolom a joghurtos öntettel.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is