Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 1 konzerv kukorica
- 2 fej lilahagyma
- 1 kisebb fej saláta
- 2 szál sárgarépa
- 1 natúr joghurt
- 1 cs zöldfűszerkeverék
- 1 kg sütnivaló burgonya
- étolaj
- zsemlemorzsa
- 2 tojás
- liszt
- ízés szerint só
Elkészítése:
A csirkeszárnyat megmosom, besózom és állni hagyom.
A burgonyát megpucolom, gerezdekre vágom. A salátát darabokra tépkedem, a sárgarépát zöldségreszelőn vékony csíkokra reszelem, a lilahagymát apróra vágom, majd összekeverem a zöldségeket a konzerv kukoricával és a joghurtot a zöldfűszerkeverékkel.
A csirkeszárnyakat megforgatom a lisztben, tojásban, zsemlemorzsában és forró olajban kisütöm. A burgonyát is közben serpenyőben megsütöm, majd,ha kész tálalom. A salátát meglocsolom a joghurtos öntettel.
Jó étvágyat hozzá!


