Először a pulykahúst szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk vékonyra. A hússzeleteket mustárban jól megforgatjuk és egy órán pihentetjük a hűtőben.
Ezalatt a krumplikat és a tojásokat külön-külön megfőzzük. Közben a lilahagymát vékonyra szeleteljük és egy nagy tálba helyezzük.
Miután a krumpli puhára és a tojás keményre főtt hagyjuk kihűlni, majd összevágjuk és beletesszük a hagyma mellé. Ezután hozzáadjuk a többi alapanyagot, alaposan összekeverjük és letakarva hűtőbe tesszük.
A húsokat kivesszük. A bunda hozzvalóit csomómentesre kikeverjük (a zsemlemorzsa, napraforgó és olaj kivételével), majd egyenként belemártjuk a szeleteket, végül zsemlemorzsás napraforgós keverékben megforgatjuk.
Felforrósított olajban aranybarnára sütjük.