Elkészítése
A csirkét kívül-belül megsózzuk, és magas falú tepsibe helyezzük. A megolvasztott vajjal meglocsoljuk, aláöntjük a bort, sütőbe letakarva pároljuk. Amikor megpuhult beborítjuk a vékony szalonna szeletekkel, és ropogósra sütjük.
A csirkét kívül-belül megsózzuk, és magas falú tepsibe helyezzük. A megolvasztott vajjal meglocsoljuk, aláöntjük a bort, sütőbe letakarva pároljuk. Amikor megpuhult beborítjuk a vékony szalonna szeletekkel, és ropogósra sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A csirkét kívül-belül megsózzuk, és magas falú tepsibe helyezzük. A megolvasztott vajjal meglocsoljuk, aláöntjük a bort, sütőbe letakarva pároljuk. Amikor megpuhult beborítjuk a vékony szalonna szeletekkel, és ropogósra sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.