Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Részeges csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy nagy, mély tűzálló tálat hajszálvékony szalonnaszeletekkel kibélelünk. A feldarabolt csirkét a tálba fektetjük, majd szalonnaszeletekkel befedjük. A húst csak akkor sózzuk meg, ha a szalonna nem túl sós. A bort aláöntjük, majd a tál tetejét alufóliával lefedjük, és előmelegített, forró sütőben kb. 30 percig sütjük. Amikor letelt az idő, a fóliát levesszük, és a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy nagy, mély tűzálló tálat hajszálvékony szalonnaszeletekkel kibélelünk. A feldarabolt csirkét a tálba fektetjük, majd szalonnaszeletekkel befedjük. A húst csak akkor sózzuk meg, ha a szalonna nem túl sós. A bort aláöntjük, majd a tál tetejét alufóliával lefedjük, és előmelegített, forró sütőben kb. 30 percig sütjük.

Amikor letelt az idő, a fóliát levesszük, és a pecsenyelébe keverjük a tejfölt. Ezzel a boros-tejfölös lével locsolgatva erős lángon tovább sütjük, amíg a csirke szépen megpirul. A bor íze nem lesz domináns, de különleges, finom zamatot ad a csirkének.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is