Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd az étolajon üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk az apró darabokra vágott zöldpaprikát és paradicsomot, és rövid ideig együtt pároljuk, hogy kiengedjék a levüket. Hozzáadjuk az őrölt piros paprikát, és gyorsan elkeverjük, hogy ne égjen meg. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, darabolt csirkemájat, és az egészet összeforgatjuk. Felöntjük fél dl vízzel, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2013.05.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd az étolajon üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk az apró darabokra vágott zöldpaprikát és paradicsomot, és rövid ideig együtt pároljuk, hogy kiengedjék a levüket.

Hozzáadjuk az őrölt piros paprikát, és gyorsan elkeverjük, hogy ne égjen meg. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, darabolt csirkemájat, és az egészet összeforgatjuk.

Felöntjük fél dl vízzel, majd megszórjuk majoránnával. Közepes lángon, időnként megkeverve addig főzzük, amíg a csirkemáj teljesen megpuhul, de vigyázunk, hogy ne süssük túl, mert kemény lesz.

Tálalás előtt hagyjuk pár percig pihenni, hogy az ízek összeérjenek. Friss kenyérrel, burgonyapürével vagy főtt rizzsel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is