Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Ricottával és spenóttal töltött baconos csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 doboz ricotta 1 maréknyi bébi spenót kockázott bacon póréhagyma vaj só, bors Ezenkívül 2 db csirkemell szeletelt bacon Köret: édesburgonya  olaj Elkészítése: Készítsük el a tölteléket. Kevés vajon megdinszteljük a karikázott hagymát és a kockázott bacont. Adjuk hozzá a spenót leveleket és fonnyasszuk meg. Fűszerezzük ízlés szerint, majd adjuk hozzá a ricottát is. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2016.04.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 doboz ricotta
  • 1 maréknyi bébi spenót
  • kockázott bacon
  • póréhagyma
  • vaj
  • só, bors

Ezenkívül

  • 2 db csirkemell
  • szeletelt bacon

Köret:

  • édesburgonya
  •  olaj


Elkészítése:

Készítsük el a tölteléket. Kevés vajon megdinszteljük a karikázott hagymát és a kockázott bacont.

Adjuk hozzá a spenót leveleket és fonnyasszuk meg. Fűszerezzük ízlés szerint, majd adjuk hozzá a ricottát is.

Néhány perc keverés, és már kész is vagyunk.

A csirkemellet félbevágom, sózom, borsozom és a zsebbe helyezem a tölteléket. Hústűvel tűzöm össze, majd az egészet szeletelt baconnel tekerem körbe.

Egy kisebb tepsit veszek elő, kicsit megolajozom.

Sütőpapírba tekerem a húsokat, majd a tepsibe helyezem.

Előmelegített sütőben sütöm 180 fokon kb. 30 percet, ezután a papírt eltávolítom és még kb. 10 percig sütöm.

Köretként édesburgonyát vékonyra szeltem, majd forró olajban ropogóssá sütöttem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is