Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kacsahúst megmossuk és feldaraboljuk. A vöröshagymát kockákra vágjuk, majd megfonnyasztjuk a felhevített zsiradékon. Hozzáadjuk a húst, az apróra vágott sárgarépát, a felaprított petrezselyemzöldet, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. Felöntjük fél liter vízzel vagy erőlevessel, hogy épp csak ellepje és lassú lángon fedő alatt addig főzzük, amíg a hús megpuhul, a végén az elfőtt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2018.05.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A kacsahúst megmossuk és feldaraboljuk.

A vöröshagymát kockákra vágjuk, majd megfonnyasztjuk a felhevített zsiradékon. Hozzáadjuk a húst, az apróra vágott sárgarépát, a felaprított petrezselyemzöldet, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.

Felöntjük fél liter vízzel vagy erőlevessel, hogy épp csak ellepje és lassú lángon fedő alatt addig főzzük, amíg a hús megpuhul, a végén az elfőtt folyadékot vízzel pótoljuk.

Ezután beletesszük a friss vagy mirelit zöldborsót és a rizst, jól elkeverjük, fedővel lefedjük és lekapcsoljuk alatta a lángot.

Időnként rákeverünk és hagyjuk, hogy a rizsszemek megpuhuljanak.

Kenyérrel és savanyúsággal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is