Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Ropogós csirkeszárnyak

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szárnyakat megtisztítjuk, a csücskeiket levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal, és ebbe beleforgatjuk a szárnyakat. Egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól átjárják a húst. Ezután a szárnyakat tepsibe vagy jénaiba rendezzük, kevés vizet öntünk alá, majd 180 fokos sütőben pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A szárnyakat megtisztítjuk, a csücskeiket levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal, és ebbe beleforgatjuk a szárnyakat. Egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól átjárják a húst. Ezután a szárnyakat tepsibe vagy jénaiba rendezzük, kevés vizet öntünk alá, majd 180 fokos sütőben pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is