Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Ropogós csirkeszárnyak burgonyaágyon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg csirke szárny 1,5 kg burgonya 5-6 gerezd fokhagyma só szárnyas fűszer 1 ek durvára őrölt bors 1 mk őrölt kömény 2 db chili paprika 5 cl olíva olaj Elkészítése: A csirke szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk. végeit levágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel, őrölt köménnyel, apróra vágott fokhagymával és chilivel. Ráöntjük az […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.06.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg csirke szárny
  • 1,5 kg burgonya
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • szárnyas fűszer
  • 1 ek durvára őrölt bors
  • 1 mk őrölt kömény
  • 2 db chili paprika
  • 5 cl olíva olaj


Elkészítése:

A csirke szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk. végeit levágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel, őrölt köménnyel, apróra vágott fokhagymával és chilivel.

Ráöntjük az olíva olajat és alaposan összeforgatjuk és egy órára a hűtőbe tesszük.

A burgonyát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kevés szárnyas fűszert szórunk rá és egy tepsibe terítjük.

Rátesszük a befűszerezett csirke szárnyakat. A tepsit előmelegített sütőben tesszük és 180 fokon szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is