Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Ropogós,majoránnás csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, és a vöröshagymákat négybe vágjuk. A combokat sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük. Ha van időnk, előző nap is befűszerezhetjük a húst, így még jobban átjárják az ízek. A combokat megkenjük hideg zsiradékkal, és egy tepsibe helyezzük. A tepsibe tesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat is. Másfél-két deci vizet […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, és a vöröshagymákat négybe vágjuk. A combokat sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük. Ha van időnk, előző nap is befűszerezhetjük a húst, így még jobban átjárják az ízek. A combokat megkenjük hideg zsiradékkal, és egy tepsibe helyezzük. A tepsibe tesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat is.

Másfél-két deci vizet öntünk alá, majd alufóliával lefedve körülbelül egy órát sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg a combok szép piros színt kapnak, ami további 20-30 perc.

Köretként főtt-sült burgonyát, vajas bébi répát és rizibizit tálalhatunk mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is