Elkészítése
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és rátesszük az előkészített húsokat. Közepesnél semmiképp ne legyen magasabb a hőfok! Legyetek nagyon óvatosak, eléggé fröcsköl!
Fedő alatt (amit igazából csak pajzsként használok) oldalanként 5-5 percig pirítjuk.
Egy jénaiba vagy tepsibe néhány csepp olajat csepegtetünk és elkenjük. A húsok mindkét oldalát sózzuk és megszórjuk fokhagyma granulátummal, majd az előkészített tepsibe sorakoztatjuk.
Alufóliával letakarva, 180 fokos sütőben kb 50 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, leöntjük a keletkezett szaft nagy részét. A combokat megfordítjuk, meglocsolom a tepsiben maradt lével és további 10 percig, már fólia nélkül, 200 fokon pirítjuk a sütőben.
A kuszkuszt egy kis tálba öntjük. Hozzáadjuk a sót és a vajat, majd felöntjük a forró vízzel. Egyszer elkeverjük, majd fedő alatt 5 percig állni hagyjuk, hogy a gőzben megpuhuljon. Ezután villával fellazítjuk.
Az újhagymát felkarikázzuk, majd a puha kuszkuszhoz keverjük.
Jó étvágyat!

