Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Roston csirkecombfilé recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 1 kisebb fej fejes káposzta
  • 3 szál sárgarépa
  • őrölt fehérbors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • só
  • 0,5 dl olívaolaj
  • balzsamecet
  • 0,5 db citrom leve
  • étolaj

Elkészítése

A csirkecombokat kicsontozzuk úgy, hogy a hús egyben maradjon. Megszórjuk sóval, borssal és szárnyas fűszerrel.

A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük, a káposztát pedig szintén vékony szeletekre vágjuk. Egy tálban összekeverjük a répát és a káposztát, majd hozzáadjuk az olívaolajat, pár csepp balzsamecetet és a citrom levét. Sóval, borssal ízesítjük, és 10-15 percig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

A combokat grillen vagy serpenyőben pirosra sütjük, majd a friss salátával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/roston-csirkecomb-file-lahanika-salataval/