Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Rozmaringos kacsacomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 darab kacsacomb
  • bors
  • só
  • szárított rozmaring
  • fokhagymapor (vagy fokhagyma)

Elkészítése

A kacsacombokat bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, fokhagymával és szárított rozmaringgal beszórjuk, majd kevés zsírral kikent tepsibe rakjuk bőrével lefelé.

190 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve, 1 órán át sütjük.

Ezután a combokat megfordítjuk, visszatesszük rá a fóliát és még 45 percig sütjük. Háromnegyed óra múlva a fóliát eltávolítjuk és kb 30 percen keresztül, a pecsenyelével időnként meglocsolva készre sütjük.

Párolt zöldséggel és gyömbéres-citromos salátával kínáltam.

Jó étvágyat mindenkinek!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/rozmaringos-kacsacomb/