Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 tasak jázmin rizs (125 g) 1 sárgarépa néhány karika sárga és piros színű paprikaa 1 kisebb fej vöröshagyma 2 nagy csiperkegomba 1 csirkemellfilé (20 dkg) evőkanál olaj 1 csokor petrezselyem 2 csipetnyi sáfrány só, bors Elkészítése: A rizst egy fazékban előfőzzük. Felaprítjuk a zöldségeket: a sárgarépát karikára vágjuk, a csiperke gombát apró darabokra, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2017.11.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 tasak jázmin rizs (125 g)
  • 1 sárgarépa
  • néhány karika sárga és piros színű paprikaa
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 2 nagy csiperkegomba
  • 1 csirkemellfilé (20 dkg)
  • evőkanál olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 csipetnyi sáfrány
  • só, bors


Elkészítése:

A rizst egy fazékban előfőzzük.

Felaprítjuk a zöldségeket: a sárgarépát karikára vágjuk, a csiperke gombát apró darabokra, felvágjuk a hagymát és a paprikát.

Egy lábasban az olajon a hagymát, paprikát, sárgarépát elkezdjük dinsztelni, majd hozzáadjuk a felaprított gombát, együtt fonnyasztjuk, végül rátesszük a húsdarabokat és fehéredésig sütjük.

Meghintjük petrezselyemzölddel, őrölt borssal, sáfránnyal és 1,5 dl vízzel felengedjük. Fedő alatt 8-10 percig pároljuk, majd jól összekeverjük a megfőzött rizzsel 1-2 percig együtt pároljuk, majd befedjük. Néhány perc múlva tálalható.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is