Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 200 g krémsajt 200 g tészta 400 g brokkoli 250 g csirkemell 400 g csiperke gomba 200 ml főzőtejszín 150 g reszelt sajt kakukkfű só őrölt bors Elkészítése: A tésztát és a brokkolit sós vízben külön-külön kifőzzük és leszűrjük. A gombát és a csirkehúst felszeleteljük. A csirkehúst sózzuk és őrölt borssal meghintjük. Egy wokban […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.01.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 200 g krémsajt
  • 200 g tészta
  • 400 g brokkoli
  • 250 g csirkemell
  • 400 g csiperke gomba
  • 200 ml főzőtejszín
  • 150 g reszelt sajt
  • kakukkfű
  • őrölt bors


Elkészítése:

A tésztát és a brokkolit sós vízben külön-külön kifőzzük és leszűrjük. A gombát és a csirkehúst felszeleteljük. A csirkehúst sózzuk és őrölt borssal meghintjük. Egy wokban kevés olajon hirtelen megsütjük a csirkehúst és kivesszük egy tányérra.

A maradék zsírban megpároljuk a gombát, ízesítjük egy kevés kakukkfűvel és ha kész, összekeverjük a csirkehússal. Egy sütőtálat kikenünk a krémsajt felével. Megszórjuk a reszelt sajt felével, majd rárakjuk a kifőtt tésztát. Erre rárakjuk a kifőtt brokkolit és ráhalmozzuk a gombás csirkehúst.

Megszórjuk a maradék reszelt sajttal, kicsit rányomkodjuk a húsra. A maradék krémsajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, megízesítjük sóval és őrölt fekete borssal majd rákanalazzuk a sajtos húsra. Előmelegített sütőben 180 Celsius fokon kb. 40-45 percet sütjük (vagy amíg szép piros nem lesz).

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is