Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Sajtos csirkecombok tepsiben

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 csirkecomb bőrével együtt 40 g kenhető sajt 500 g burgonya hosszúkásra vágva 1 kis csomag retek negyedelve 1 db zöld paprika karikára vágva 4 gerezd fokhagyma szeletekre vágva só, bors 4 ág kakukkfű olívaolaj Elkészítése: Óvatosan emeljük fel a csirkecombok bőrét és kenjük alá a sajtot. Tegyük a húst egy kiolajozott tepsibe, rendezzük […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Karamella
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb bőrével együtt
  • 40 g kenhető sajt
  • 500 g burgonya hosszúkásra vágva
  • 1 kis csomag retek negyedelve
  • 1 db zöld paprika karikára vágva
  • 4 gerezd fokhagyma szeletekre vágva
  • só, bors
  • 4 ág kakukkfű
  • olívaolaj


Elkészítése:

Óvatosan emeljük fel a csirkecombok bőrét és kenjük alá a sajtot.

Tegyük a húst egy kiolajozott tepsibe, rendezzük köré a burgonyát, a retket,tegyük rá a paprika karikákat is. Sózzuk, borsozzuk, majd a combok tetejére rakjuk a fokhagyma szeleteket és a rozmaring ágat, majd előmelegített sütőbe toljuk.

Süsük kb 45 percig, míg átsül a burgonya és a hús is ropogósra sül. Friss salátával esetleg savanyúsággal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Karamella
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is