Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Sajtos csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemell filét vékony szeletekre vágjuk, majd delikáttal mindkét oldalát megszórjuk és rövid ideig állni hagyjuk. Egy tepsit vagy jénai tálat vékonyan kiolajozunk, majd megszórjuk zsemlemorzsával. Egy tálkába lisztet készítünk, a tojásokat felverjük. A csirkeszeleteket először lisztbe, majd tojásba forgatjuk, és a tepsibe fektetjük őket egymás mellé. Amikor az alsó réteg elkészült, megszórjuk reszelt sajttal, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Balog Erika
Beküldte: 2013.07.14.

Hozzávalók

Díszítés

Elkészítése

A csirkemell filét vékony szeletekre vágjuk, majd delikáttal mindkét oldalát megszórjuk és rövid ideig állni hagyjuk. Egy tepsit vagy jénai tálat vékonyan kiolajozunk, majd megszórjuk zsemlemorzsával.

Egy tálkába lisztet készítünk, a tojásokat felverjük. A csirkeszeleteket először lisztbe, majd tojásba forgatjuk, és a tepsibe fektetjük őket egymás mellé.

Amikor az alsó réteg elkészült, megszórjuk reszelt sajttal, megkenjük tejföllel, majd egy újabb sor húst teszünk rá. Ezt a felső réteget csak reszelt sajttal szórjuk meg, díszítésként aprított petrezselyemmel és kaliforniai paprika kockákkal színesíthetjük.

Alufóliával lefedve 200 °C-os sütőben 50–60 perc alatt készre sütjük. A sütés végén levesszük a fóliát, hogy a teteje szépen megpiruljon.

Kockákra vágva, tetszés szerinti körettel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is