A csirkemell filét vékony szeletekre vágjuk, majd delikáttal mindkét oldalát megszórjuk és rövid ideig állni hagyjuk. Egy tepsit vagy jénai tálat vékonyan kiolajozunk, majd megszórjuk zsemlemorzsával.
Egy tálkába lisztet készítünk, a tojásokat felverjük. A csirkeszeleteket először lisztbe, majd tojásba forgatjuk, és a tepsibe fektetjük őket egymás mellé.
Amikor az alsó réteg elkészült, megszórjuk reszelt sajttal, megkenjük tejföllel, majd egy újabb sor húst teszünk rá. Ezt a felső réteget csak reszelt sajttal szórjuk meg, díszítésként aprított petrezselyemmel és kaliforniai paprika kockákkal színesíthetjük.
Alufóliával lefedve 200 °C-os sütőben 50–60 perc alatt készre sütjük. A sütés végén levesszük a fóliát, hogy a teteje szépen megpiruljon.
Kockákra vágva, tetszés szerinti körettel tálaljuk.