Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsemléket tejbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot körülbelül 1×1 cm-es kockákra daraboljuk. Egy nagy tálban összekeverjük a darált húst a hagymákkal, a tojásokkal, a borssal, a sóval, a pirospaprikával és a kinyomkodott zsemlékkel. A masszából gombócokat formázunk, ügyelve arra, hogy egyenletes méretűek legyenek. Mindegyik gombóc közepébe […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.03.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsemléket tejbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot körülbelül 1×1 cm-es kockákra daraboljuk.

Egy nagy tálban összekeverjük a darált húst a hagymákkal, a tojásokkal, a borssal, a sóval, a pirospaprikával és a kinyomkodott zsemlékkel. A masszából gombócokat formázunk, ügyelve arra, hogy egyenletes méretűek legyenek.

Mindegyik gombóc közepébe egy sajtkockát helyezünk, majd a húst köré formázzuk, hogy teljesen befedje a sajtot. A gombócokat zsemlemorzsába forgatjuk, és közepesen forró olajban aranybarnára sütjük.

Főzelékekhez feltétként, vagy körettel, például burgonyapürével vagy salátával önállóan is tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is