Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Sajtos rántott dobverő

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 12 db alsó csirkecomb A páchoz: 1 liter tej 1 evőkanál fokhagymakrém ízlés szerint só A panírhoz: 15 dkg liszt 4 db tojás 1 evőkanál tejföl 15 dkg zsemlemorzsa 10 dkg reszelt parmezán 10 dkg reszelt vörös cheddar sajt 10 dkg trappista sajt (lehet felesbe füstölt sajttal keverni) olaj a sütéshez Elkészítése: A csirkecombokat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.10.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 12 db alsó csirkecomb

A páchoz:

  • 1 liter tej
  • 1 evőkanál fokhagymakrém
  • ízlés szerint só

A panírhoz:

  • 15 dkg liszt
  • 4 db tojás
  • 1 evőkanál tejföl
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg reszelt parmezán
  • 10 dkg reszelt vörös cheddar sajt
  • 10 dkg trappista sajt (lehet felesbe füstölt sajttal keverni)
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A csirkecombokat sütés előtt pár órával vagy egy éjszakára áztassuk be fokhagymás tejbe. Csepegtessük le a tejtől a combokat majd töröljük szárazra a húst.

Sózzuk ízlés szerint majd forgassuk meg lisztben.A tojásokat a tejföllel verjük fel kicsit. A felvert tojásban forgassuk meg a combokat.

A zsemlemorzsát keverjük össze a háromféle sajttal. A csirkecombokat panírozzuk be a sajtos zsemlemorzsába. Bő forró olajban 170 C° süssük kb 15-20 percig a combokat készre.

Figyeljünk arra, hogy mindenhol átsüljön a csirkecomb ne maradjon véres sehol a csont körül.Szedjük ki papírtörlőre csepegtessük le a felesleges olajtól.

Bármilyen körettel és mártogatóssal tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is