Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 csirkemell filé (kb. 350 g)
- 100 g reszelt sajt (eidami)
- 2 gépsonka
- vaj
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A csirkemellet hosszában kettévágjuk és enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal.
Az egyik darabot megszórjuk reszelt eidami sajttal, befedjük sonkaszelettel, és rátesszük a másik csirkehúst. Fogvájóval összetűzzük. Ha maradt reszelt sajt, rászórjuk a hús tetejére.
Egy sütőtálat enyhén kivajazunk, ráfektetjük a csirkemellet, és előmelegített sütőben 200°C-on kb. 30 perc alatt megsütjük (félidőben megfordítjuk).
Friss zöldségsalátával tálaljuk.
[box style=”info”]https://www.youtube.com/watch?v=ZXzoNrSYPU8[/box]

