Elkészítése
Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell
- 2 dl tejföl
- 3 púpozott evőkanál liszt
- 3 tojás
- 1 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 15 dkg durvára reszelt sajt
- 30 dkg zsemlemorzsa kb
A sütéshez:
- 7 dl étolaj
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát besózzuk.
A tejfölt kikeverjük a tojásokkal, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majd a sajtot is belekeverjük.
A húst először lisztbe, majd a tejfölös masszába, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
Az olajat felhevítjük, majd a húsok mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Nagyon finom omlós hús, amit most rizzsel kínáltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


