Elkészítése
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 4 szelet trappista sajt
- 4 szelet bacon
- 2 fej lila hagyma
- só
- 20 dkg finomliszt
- 3 db tojás
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon.
A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk.
A húst sózzuk. A lila hagymát szeletekre vágjuk.
A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, két fél szelet bacont és 3-4 karika lila hagymát.
A hús másik oldalát ráhajtjuk majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

