Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Sajttal, baconnal, lila hagymával töltött csirkecomb filé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 db csirkecomb 4 szelet trappista sajt 4 szelet bacon 2 fej lila hagyma só 20 dkg finomliszt 3 db tojás 30 dkg zsemlemorzsa étolaj Elkészítése: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk. […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.06.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 4 szelet trappista sajt
  • 4 szelet bacon
  • 2 fej lila hagyma
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj


Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon.

A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk.

A húst sózzuk. A lila hagymát szeletekre vágjuk.

A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, két fél szelet bacont és 3-4 karika lila hagymát.

A hús másik oldalát ráhajtjuk majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is