Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Saslik,tejszínes gombával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombát megtisztítom, feldarabolom, és egy tűzálló tálba teszem. Meglocsolom olajjal, sózom, borsozom, majoránnával és az egyik csokor apróra vágott petrezselyemmel összekeverem. Ezután leöntöm főzőtejszínnel, és reszelek rá sajtot. A saslikot a gomba tetejére helyezem. Nekem pont olyan tepsim van, hogy a saslik nem ér bele a gombába. Így készítem: szalonna, hagyma, hús, paprika, paradicsom, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2011.07.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A gombát megtisztítom, feldarabolom, és egy tűzálló tálba teszem. Meglocsolom olajjal, sózom, borsozom, majoránnával és az egyik csokor apróra vágott petrezselyemmel összekeverem. Ezután leöntöm főzőtejszínnel, és reszelek rá sajtot.

A saslikot a gomba tetejére helyezem. Nekem pont olyan tepsim van, hogy a saslik nem ér bele a gombába. Így készítem: szalonna, hagyma, hús, paprika, paradicsom, hús, hagyma, szalonna – ezeket egymás után ráhúzzuk egy hurkapálcára.

A tálat 200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütöm. Köretnek petrezselymes krumpli illik hozzá. Jó étvágyat kívánok mindenkinek!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is