Elkészítése
Egy kis edényben kevés zsiradékot hevítünk, majd beletesszük az apróra kockázott bacont. Amikor elkezd pirulni, hozzáadjuk az apróra vágott vagy reszelt vöröshagymát, végül a savanyú káposztát. Félig megfőzzük a káposztát, majd a megtisztított csirkecombokba töltjük.
A tepsit enyhén kizsírozzuk, és belehelyezzük a megtöltött combokat. Pici vizet öntünk alájuk, a combokat sózzuk, borsozzuk, majd alufóliával lefedjük. Előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 35 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, a szaftjával meglocsoljuk a combokat, és további 20–25 percig sütjük, amíg szépen megpirulnak.
Tálaláskor megszórhatjuk petrezselyemzölddel, de kurkumával vagy borókabogyóval is ízesíthetjük. Köretként szinte bármi jól illik hozzá, savanyúságot azonban nem szükséges adni, hiszen a töltelékben már benne van a káposzta.
Tipp
Ha szeretnénk még tartalmasabbá tenni, keverhetünk egy kevés főtt rizst is a káposztás töltelékhez. A combokat a sütés utolsó 10 percében megszórhatjuk kevés reszelt sajttal is, így még különlegesebb lesz az étel.

