Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Sóágyon sült csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sót egyenletesen elterítünk egy tepsiben. A csirkecombokat alaposan megmossuk, megtisztítjuk és kevés sültcsirke fűszersóval megszórjuk mindkét oldalukat. Ráfektetjük a sóágyra a combokat, és alufóliával letakarjuk. Ha a combok megpuhultak, levesszük az alufóliát és visszatesszük a sütőbe 10-20 percre, míg a bőrük elkezd szépen pirulni. Ezután újra kivesszük, és a combok tetejét megkenjük mustárral. Visszatoljuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.05.

Hozzávalók

Köret

Elkészítése

A sót egyenletesen elterítünk egy tepsiben. A csirkecombokat alaposan megmossuk, megtisztítjuk és kevés sültcsirke fűszersóval megszórjuk mindkét oldalukat. Ráfektetjük a sóágyra a combokat, és alufóliával letakarjuk.

Ha a combok megpuhultak, levesszük az alufóliát és visszatesszük a sütőbe 10-20 percre, míg a bőrük elkezd szépen pirulni. Ezután újra kivesszük, és a combok tetejét megkenjük mustárral. Visszatoljuk a sütőbe, és kb. 10 perc alatt készre sütjük.

Sztori

A combok a mustárral megkenve igen pikánsak lesznek, ajánlom mindenkinek, mert olcsó és egyszerű az elkészítése. Nálunk az egész család imádja. 🙂

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is