Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sóágyon sült csirke recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg só
  • 4 db csirkecomb (farrésszel )
  • mustár
  • sültcsirke fűszersó

Köret

  • rizs

Elkészítése

A sót egyenletesen elterítünk egy tepsiben. A csirkecombokat alaposan megmossuk, megtisztítjuk és kevés sültcsirke fűszersóval megszórjuk mindkét oldalukat. Ráfektetjük a sóágyra a combokat, és alufóliával letakarjuk.

Ha a combok megpuhultak, levesszük az alufóliát és visszatesszük a sütőbe 10-20 percre, míg a bőrük elkezd szépen pirulni. Ezután újra kivesszük, és a combok tetejét megkenjük mustárral. Visszatoljuk a sütőbe, és kb. 10 perc alatt készre sütjük.

Sztori

A combok a mustárral megkenve igen pikánsak lesznek, ajánlom mindenkinek, mert olcsó és egyszerű az elkészítése. Nálunk az egész család imádja. 🙂

Jó étvágyat!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/soagyon-sult-csirke/