Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke

Sonkás csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A feldarabolt, megsózott, lisztbe mártott csirkét az olajban szép pirosra sütjük, majd tűzálló tálba rakjuk. A megmaradt olajban megsütjük a laskára vágott füstölt húst, és a csirkére szórjuk. Ezután a maradék olajban megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, a fűszereket, majd egy kevés vízzel felengedve a csirkére öntjük. Fedő alatt puhára pároljuk a csirkét. Tálalás […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A feldarabolt, megsózott, lisztbe mártott csirkét az olajban szép pirosra sütjük, majd tűzálló tálba rakjuk. A megmaradt olajban megsütjük a laskára vágott füstölt húst, és a csirkére szórjuk. Ezután a maradék olajban megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, a fűszereket, majd egy kevés vízzel felengedve a csirkére öntjük.

Fedő alatt puhára pároljuk a csirkét. Tálalás előtt a tejfölt és a reszelt sajtot a szaftjához keverjük, és még egyszer felforraljuk. Rizzsel körítve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is