Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Sörben sült csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A préselt (vagy reszelt) fokhagymát, a majorannát, borsot, pirosparikát és sót keverjük el az olajban (ízlés szerint fűszerezzük a pácot). Mossuk meg a csirkecombokat és a pácot egyenletesen masszírozzuk a húsokba, jusson a bőre alá is. A combokat bőrös felükkel lefelé tegyük egy kisebb tepsibe és öntsünk alá annyi […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2017.12.11.

A páchoz:

A húshoz:

Elkészítése

A sütőt melegítsük elő 180 fokra.

A préselt (vagy reszelt) fokhagymát, a majorannát, borsot, pirosparikát és sót keverjük el az olajban (ízlés szerint fűszerezzük a pácot).

Mossuk meg a csirkecombokat és a pácot egyenletesen masszírozzuk a húsokba, jusson a bőre alá is.

A combokat bőrös felükkel lefelé tegyük egy kisebb tepsibe és öntsünk alá annyi sört, hogy kb félig ellepje.

Tegyük a sütőbe a húst. Kb 60 perc a teljes sütési idő, ezalatt többször (5-6-szor) locsoljuk meg a húst az alatta lévő sörös szafttal. Különösen a sütési idő vége felé locsolgassuk szorgalmasan a szafttal, míg gyönyörű fényesre és pirosra nem sül a csirkénk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is