Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkehúst megtisztítjuk és egy nagy tálban, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a sültcsirke fűszersóval és fokhagymaporral fűszerezzük. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy átvegye az ízeket. Másnap a húsokat tepsibe tesszük, ha szükséges még öntünk rá egy pár csepp olajat, majd meglocsoljuk sörrel. Alufóliával lefedjük, majd mehet a sütőbe. Sütés közben párszor megfordítjuk a húst, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkehúst megtisztítjuk és egy nagy tálban, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a sültcsirke fűszersóval és fokhagymaporral fűszerezzük. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy átvegye az ízeket. Másnap a húsokat tepsibe tesszük, ha szükséges még öntünk rá egy pár csepp olajat, majd meglocsoljuk sörrel.

Alufóliával lefedjük, majd mehet a sütőbe. Sütés közben párszor megfordítjuk a húst, majd a végén fólia nélkül pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is