Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Sörös csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst néhány órára áztatjuk a sörben, majd leitatva sózzuk, borsozzuk, és a vajjal elkevert olajban átsütjük. Kiszedjük a húsdarabokat, és a visszamaradt zsiradékban aranysárgára pirítjuk a finomra vagdalt vöröshagymát. Hozzáadjuk a tört fokhagymát, végül az összevágott zöldpetrezselymet. Visszatesszük ebbe a lébe a csirkét, és együtt teljesen puhára pároljuk. A sörös áztatólevet hozzáadva, nehogy odakapjon. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.08.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst néhány órára áztatjuk a sörben, majd leitatva sózzuk, borsozzuk, és a vajjal elkevert olajban átsütjük. Kiszedjük a húsdarabokat, és a visszamaradt zsiradékban aranysárgára pirítjuk a finomra vagdalt vöröshagymát. Hozzáadjuk a tört fokhagymát, végül az összevágott zöldpetrezselymet.

Visszatesszük ebbe a lébe a csirkét, és együtt teljesen puhára pároljuk. A sörös áztatólevet hozzáadva, nehogy odakapjon. Tálalás előtt egy kevés citromlével ízesítjük. Pirított burgonyával és uborkasalátával tálalom. Ha jól sikerült, a sör nem érzik ki belőle, de jó zamatot ad neki.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is