Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke

Spárgás csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajat megforrósítjuk, a besózott húsdarabokat megforgatjuk benne, mellédobjuk a megtisztított, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát, és egy kevés vízben, egy csipet cukorral meg sóval ízesítve, fedő alatt, puhára pároljuk. Amikor a hús már jó puha, a maradék vajból és a lisztből világos rántást készítünk, és annyi vízzel engedjük fel, hogy paprikás csirke sűrűségű levet kapjunk. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajat megforrósítjuk, a besózott húsdarabokat megforgatjuk benne, mellédobjuk a megtisztított, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát, és egy kevés vízben, egy csipet cukorral meg sóval ízesítve, fedő alatt, puhára pároljuk.

Amikor a hús már jó puha, a maradék vajból és a lisztből világos rántást készítünk, és annyi vízzel engedjük fel, hogy paprikás csirke sűrűségű levet kapjunk. Beletesszük a tejfölt, a húsra öntjük, és felforraljuk.

Ha erősítő étrendben adjuk, még egy tojássárgájával is dúsíthatjuk a mártást, de azzal már nem forraljuk, csak melegítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is