Elkészítése
Mindkét csirkemellfilét egy éles késsel vágjuk ketté, hogy négy szép szelet húst kapjunk.
Ezután ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg kakukkfűvel, majd hagyjuk legalább fél órát állni, hogy az ízek kellően átjárják.
A spárgát hajlítsuk meg, majd törjük le a fás részt. Ezután alaposan mossuk meg, csepegtessük le, majd enyhén sózzuk és borsozzuk (ha fehér spárgát használunk, akkor azt tisztítsuk meg, mert fás lehet a szára).
Fektessünk le pár szelet bacont úgy, hogy kissé fedjék egymást, majd helyezzünk rá pár darab spárgát, rá pedig 2 szelet sajtot, majd egy szelet befűszerezett csirkemellfilét, végül pedig 1 szelet sajtot.
Ezután mindkét oldalról hajtsuk rá a bacont és egy gyors mozdulattal fordítsuk át a tepsiben lévő, olajjal enyhén meglocsolt sütőpapírra.
Mindegyik hússzelettel így járjunk el.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten kb 30 perc alatt süssük szép pirosra.
Ameddig a hús sül, készítsünk mellé ízlés szerint köretet, de az el is hagyható (én krumplipürét készítettem).









