Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé
- 30 dkg zöld spárga
- 4 szelet trappista sajt
- só ízlés szerint
- 0,5 citrom leve
- 1 mk szárnyas fűszerkeverék
- 5 cl olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket felezzük, majd középen szétnyitjuk, hogy szép nagy szeletet kapjunk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk, és olívaolajon elősütjük (csak fehéredésig).
A spárgát megtisztítjuk, és 3-4 percig sós, citromos vízben főzzük.
A csirkemell szeleteket egy tepsibe, vagy tűzálló tálba tesszük, elosztjuk rajtuk a spárgát, majd mindegyikre egy szelet sajtot teszünk.
Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


