Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Spenótos gnocchi tejszínes csirkecombbal recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 darab csirkecomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 0,5 db kínai kel
  • petrezselyemzöld
  • bors
  • 1 dl főzőtejszín
  • só
  • 1 szem burgonya
  • 1 db tojás
  • 20 dkg spenót
  • só
  • teljes kiörlésű liszt

Elkészítése

A hagymákat apróra vágjuk, majd kevés olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a csirkehúst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk petrezselyemmel, és félkészre pároljuk. A kínai kelt felszeleteljük, a húsra tesszük, megpároljuk, majd hozzáöntjük a főzőtejszínt, és összefőzzük.

A burgonyát héjában megfőzzük, majd összetörjük. A spenótot sós vízben megpároljuk, összekeverjük a tört krumplival, sózzuk, borsozzuk. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a tojást és annyi lisztet, amennyit felvesz. Kis nudlikat formázunk belőle, villával mintázzuk, majd forró vízben kifőzzük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/spenotos-gnocchi-tejszines-csirkecombbal/