Elkészítése
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 20 dkg friss spenót
- 15 dkg sajt szeletelve
- 40 dkg apró szemű burgonya
- 20 dkg kelbimbó
- só, bors
- 4 gerezd fokhagyma
- kakukkfű
- majoránna
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet vastagabb szeletekre vágom, majd kissé kiklopfolom. Sózom, borsozom, kevés reszelt fokhagymával megszórom.
Kevés olajon megfonnyasztom a spenótot, majd ráteszem a húsra a sajttal együtt. Feltekerem és kívülről is fűszerezem.
Betekerem alufóliába és egy tepsibe rakva puhára párolom a sütőben, majd széthajtva az alufóliát pirosra sütöm.
Mindeközben a krumplikat egészben megsütöm egy kicsit megsózva és kakukkfűvel megszórva. A kelbimbókat is befűszerezem majoránnával, sóval, borssal és kicsi olajon, egy pici vízzel megpárolom, majd egy kicsit átpirítom.

