Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Sült csirkecomb párolt káposztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 db csirke alsó comb 2 dl fehérbor vegeta 1 közepes fejes káposzta 3 evőkanál kristálycukor 2 kávés kanál ételecet őrölt kömény olaj só bors víz Elkészítése: A csirkecombokat olajozott tepsibe helyezzük, majd vegetával és borssal fűszerezzük. Ezután kb 1 dl vizet és a 2 dl bort a tepsibe öntjük és fóliával letakarjuk Előmelegített […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 db csirke alsó comb
  • 2 dl fehérbor
  • vegeta
  • 1 közepes fejes káposzta
  • 3 evőkanál kristálycukor
  • 2 kávés kanál ételecet
  • őrölt kömény
  • olaj
  • bors
  • víz


Elkészítése:

A csirkecombokat olajozott tepsibe helyezzük, majd vegetával és borssal fűszerezzük.

Ezután kb 1 dl vizet és a 2 dl bort a tepsibe öntjük és fóliával letakarjuk

Előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és ezután ropogósra sütjük.

A fejes káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk és teflonos edénybe helyezzük.

Kevés olajt öntünk rá, majd egy kevés sóval megszórjuk.

Mikor az edényben a káposzta kezd fonnyadni hozzáadjuk a kristálycukrot, őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet.

A káposztát fedő alatt puhára és aranybarna színűre pároljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is