Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 4 ek kacsazsír 5 gerezd fokhagyma ízlés szerint só zöldségek a tálaláshoz (én újhagymával és paradicsommal szeretem a legjobban) Elkészítése: A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk, és egy kisebb jénai tálba tesszük. Hozzáadjuk a zsírt és a fokhagymát, majd alufóliával lefedve 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük. Pirítós kenyérrel, puffasztott rizs szelettel, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.05.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 4 ek kacsazsír
  • 5 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • zöldségek a tálaláshoz (én újhagymával és paradicsommal szeretem a legjobban)


Elkészítése:

A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk, és egy kisebb jénai tálba tesszük. Hozzáadjuk a zsírt és a fokhagymát, majd alufóliával lefedve 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük.

Pirítós kenyérrel, puffasztott rizs szelettel, friss zöldségekkel tálalhatjuk.

Mindenképpen csak közvetlenül a tálalás előtt sózzuk, hogy a máj ne keményedjen meg.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is